Ruilen of retourneren is geen enkel probleem! Ben je niet 100% tevreden, dan kun je binnen 14 dagen ná ontvangst van de bestelling beslissen of je één (of meerdere) artikel(en) wilt terugsturen en heb je vervolgens 14 dagen de tijd om dit te doen.. De kosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de klant.

Stap 1: Retour Formulier

Stuur u ingevulde Retour formulier naar info@hippikidzz.com

Stap 2: Terugsturen

Voorwaarden
De retour gestuurde artikelen dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 • De artikelen moeten binnen 14 dagen na ontvangst voor retour bij ons worden aangemeld.
 • De factuur(of een kopie hiervan), of ander aankoopbewijs toevoegen aan de retourzending.
 • De artikelen dienen in originele staat teruggestuurd te worden, inclusief aangehechte prijskaartjes.
 • Wanneer u een defect/beschadigd of verkeerd geleverd artikel hebt ontvangen, dient u dit vooraf te melden op de Retour formulier. Bij voorkeur via mail met foto’s van het defecte/beschadigde artikel.
 • Artikelen dienen :
  - Ongedragen en onbeschadigd te zijn (passen is toegestaan).
  - Ongewassen te zijn.
  - Niet door u of derde hersteld te zijn (of een poging daartoe).
 • Mochten artikelen meer gebruikt zijn dan nodig, zullen de kosten voor waardevermindering aan u worden doorberekend.
 • De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn.
 • Retourzendingen zijn voor eigen risico. Ook voor de kosten om het artikel retour te sturen bent u als klant zelf verantwoordelijk.

Kosten en terugstortingen

Via PostNL zijn de retourkosten 6,95 euro voor pakketpost, 

Tip!
Wanneer het artikel dat je terug wilt sturen in een envelop of platte verpakking past, kun je dit met briefpost terugsturen. Dit scheelt qua kosten, maar houd er rekening mee dat het dan niet traceerbaar is, in tegenstelling tot pakketpost.

Retouradres:
De beeklanden 34
7761 DL Emmen

Terug te storten bedragen worden zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen (retour van je bestelling) naar je teruggestort of op de factuur verrekend bij achteraf betalen (wij mogen wachten met terugbetalen totdat de artikelen retour zijn ontvangen). Retourneer je de hele bestelling, dan storten wij de aankoopwaarde inclusief de bezorgkosten terug. Terugstortingen worden altijd uitgevoerd op dezelfde wijze als waarmee de order door jou is betaald.

Ruilen

Niet de juiste maat of kleur? Stuur het artikel dat je niet wilt hebben volgens bovenstaande instructies retour en plaats een nieuwe bestelling. 

Wij doen ons uiterste best om u via onze website te informeren over onze producten. Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet 100% tevreden bent. U kunt uw bestelling of artikel(en) zonder probleem retourner