hELAAS DOOR DE cORONA MOGEN WE GEEN THUIS PARTY HOUDEN

Rating: 5 sterren
1 stem

Bij ons draait het om gezelligheid. Daarom kun je bij ons je eigen kledingparty organiseren. Want zeg nou zelf: een betere manier om te shoppen voor je kinderen is er toch niet?! Onder het genot van een hapje en drankje kies jij de leukste items uit voor in de kledingkast van je zoon of dochter.

HOE WERKT HET?

Jíj hebt de regie over jouw eigen kledingparty. Je bent uiteraard vrij om uit te nodigen wie je maar wilt. Wij hebben twee seizoenen per jaar, de kledingparty’s vinden plaats vanaf september tot december en van eind maart tot juni.

en om het makkelijk te maken hebben we al een aantal datums gereserveerd, maar mocht je niet kunnen op 1 van deze datums kunnen we altijd in overleg kijken of we samen een andere datum kunnen uitzoeken. 

ZORGELOOS KLEDINGPARTY’S ORGANISEREN

Als gastvrouw hoef je niet om te kijken naar betalingen en ruilingen. Hippikidzz regelt dit allemaal. We regelen alle betalingen tijdens de party. Wij vinden het ontzettend leuk wanneer je als gastvrouw wilt fungeren, daarom krijg je een deel van je eigen aangeschafte kleding cadeau. Deze waarde hangt af van de omzet van de kledingparty. Deze korting kan oplopen tot wel €100!

LEVERING VAN JOUW KLEDING

Na de party duurt het enkele dagen voordat je kleding wordt bezorgd. Hier zit ook de kledingstukken bij die jouw gasten hebben besteld. Wil jij of een gast iets ruilen? Dan gaat dat via jouw persoonlijke shopadvisor en binnen 14 dagen. Jij hebt hier geen omkijken naar!

DAAROM ORGANISEER JIJ EEN KLEDINGPARTY!

1. Al je vragen kun je stellen aan jouw persoonlijke shopadvisor. 
2. Je bent thuis aan het shoppen én je hebt een gezellige avond met je vriendinnen. Twee vliegen in één klap!
3. Ben jij de gastvrouw? Dan kan jouw korting oplopen tot wel €100!

 

Optie datums Kinderkleding party

hELAAS DOOR DE cORONA MOGEN WE GEEN THUIS PARTY HOUDEN

OPtie Datums kinderkleding party wINTER 2020

DAG DATUM BEZET/VRIJ
Vrijdag GECANCELD
Donderdag GECANCELD
Vrijdag GECANCELD
woensdag GECANCELD
Donderdag GECANCELD
Vrijdag GECANCELD
Woensdag GECANCELD

Party Organiseren